Support
+31 (0)88 619 0031
Start TeamViewer

Add-Ons

Voor het verbeteren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, kunt u met onze add-ons uw standaard functionaliteit van de software uitbreiden

Mobiele oplossingen

Mobiele oplossingen

Mobiel heeft de toekomst. Dat is de reden dat we u verschillende oplossingen kunnen aanbieden waarmee u als klant veel geld kunt besparen.
Mensen willen steeds meer werken vanaf verschillende locaties, inspecties uitvoeren bij klanten, orders invoeren bij klanten of direct door kunnen geven dat de zending bij uw klant is gearriveerd en afgetekend.

Vlicomp B.V. maakt dit soort oplossingen al vanaf onze beginjaren, alleen is het materiaal waarmee uw werknemer werkt in die 20 jaar wel fors veranderd. Waren het in de beginjaren nog grote logge PDA’s die nagenoeg onbetaalbaar waren, het gaat nu steeds meer richting Ipad’s, andere tablets en smartphones.

Voor de wat ruigere inspectieomgevingen passen we steeds meer de elektronische pen toe, mensen werken dan nog steeds op hun vertrouwde papieren inspectielijst met aankruisvakjes en een balpen, maar na de inspectie staat het hele document direct in de database van het programma. Dat betekent een hele snelle acceptatie en een korte leertijd bij uw medewerkers en de kans op fouten is minimaal.

Mobiele oplossingen

Niet elke mobiele oplossing is wat het lijkt, soms zijn andere inzichten nodig. Vlicomp B.V. kan zijn ervaringen daarin met u delen, profiteer daarvan.

Neem contact met ons op voor uw wensen en de mogelijkheden!

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen…