Support
+31 (0)88 619 0031
Start TeamViewer

Dienstverlening

 

Vlicomp B.V. is sterk in dienstverlening op het gebied van automatisering. Onze consultants worden dagelijks ingezet bij koelhuizen, logistieke trajecten etcetra. We helpen bijvoorbeeld met het stroomlijnen van automatiseringsprocessen en het beheren van specifieke technische applicaties, en waar nodig maken we er een stuk maatwerk bij om de efficiëntie te verhogen.

Consultancy

Op het gebied van consultancy kunnen we u op diverse vlakken behulpzaam zijn. U kunt hierbij denken aan het analyseren van uw bedrijfsactiviteiten om zo tot een goede pakketkeuze of implementatieplan te komen. Maar ook bijvoorbeeld het opstellen van functionele specificaties voor uw maatwerk behoren tot de mogelijkheden. We gaan hierbij steeds uit van uw wensen en uw werkwijze en vertalen die naar functionele (en eventueel ook technische) specificaties. Maar ook bij het inrichten van bijvoorbeeld uw software kunnen we u helpen en adviseren.

Opleiding

Voor al onze software verzorgen we diverse trainingen. Deze trainingen variëren van een eenvoudige gebruikers training, een commerciële training om nog beter onze software te kunnen verkopen tot een zeer uitgebreide technische consultancy opleiding waarbij u alle ins & out leert. Deze trainingen kunnen bij u op locatie worden verzorgd, maar ook op diverse andere locaties in Nederland of België.

Implementatie begeleiding

Naast de training en consultancy activiteiten kunnen we u ook gewoon helpen bij het in gebruik nemen van uw software. Door onze zeer ruime praktijk ervaring kunnen we u hierbij prima helpen om enerzijds uw werkwijze zoveel als nodig in te passen in de software en anderzijds u te wijzen op zogenoemde ‘best practices’ waar u uw voordeel mee kunt doen om uw organisatie te perfectioneren.

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen…