Support
+31 (0)88 619 0031
Start TeamViewer

Certificering

Sinds 1993 is Vlicomp B.V. leverancier van een programma om certificaten en inspectieformulieren te maken voor hijsmaterialen

In de afgelopen 20 jaar hebben tientallen klanten daarmee honderduizenden certificaten gemaakt voor hun klanten wereldwijd. In die periode is het programma uiteraard met zijn tijd meegegaan en zijn alle in deze branche bekende veranderingen doorgevoerd. Nieuwe modules maken het mogelijk om zowel onder als boven de haak te certificeren.

Daarnaast behoren ook NEN3140, Sjormiddelen, Valbeveiligingen, Momentsleutels, Ladders, Trappen en Docklevelers certificaten en inspectieformulieren tot de mogelijkheden. Winpact is volledig modulair opgebouwd, om te kunnen functioneren bij alle mogelijke klanten. Hieronder enkele voorbeelden van modules.

Webpact

Webpact is de Winpact module waarmee alle certificaten die u maakt direct op uw eigen Internet klantportaal kunnen worden gepubliceerd. Ze zijn alleen zichtbaar voor de betreffende klant, die met zijn naam en wachtwoord (wat u hem hebt toegekend) inzicht heeft in al zijn certificaten. Dag en nacht, en overal ter wereld.

Crane inspector on the job inspect crane hook

Online Inspecties

Wat is efficiënter dan uw inspecteurs inspecties en keuringen direct op een smartphone of tablet te laten invoeren. Waarna de gegevens direct in u certificeringsadministratie zijn verwerkt en het certificaat voor u klanten direct op te vragen is via het klantportaal Webpact. Informeer naar de mogelijkheden.

Document Management

Met Document Management kunt u berekeningen, tekeningen, gebruiksaanwijzingen, foto’s en certificaten digitaal opslaan en terugvinden, direct gekoppeld aan een bepaald artikel of certificaat. U kunt per document aangeven of het gepubliceerd mag worden bij het certificaat, zodat uw klant op Internet direct het certificaat met tekening en gebruiksaanwijzing krijgt te zien.

BEA (Beheertool Elektrotechnische Aanwijzingen)

BEA is het administratieprogramma voor het vastleggen van elektrotechnische aanwijzingen en voorziet onder andere in de volgende functionaliteit:

    • Vastleggen van elektrotechnische aanwijzingen
    • Vastleggen van sleutelbeheer
    • Overzicht verlopen en vervallen aanwijzingen
    • Beheer Taken, Bevoegdheden, Verantwoordelijkheden matrix
    • Conform NEN-EN 50110, NEN 3140 en NEN 3840

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen…