Support
+31 (0)88 619 0031
Start TeamViewer

BARCODESCANNING

Barcodescanning voor Multivers en Software Gemak (Voorheen Unit4 bedrijfssoftware) zijn de producten die u direct kunt inzetten voor het optimaliseren van uw logistieke proces

Barcodescanning voor Multivers en Software Gemak zijn de producten die u direct kunt inzetten voor het optimaliseren van uw logistieke proces. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u uitstekend adviseren en ontzorgen.

Barcodescanning voor Multivers & Software Gemak

Vlicomp B.V. maakt als OEM partner van Software Gemak al jarenlang verschillende softwarepakketten die naadloos aansluiten op Multivers, zoals o.a. Multivers Barcodescanning voor Multivers is zo’n softwarepakket wat al jarenlang in de praktijk wordt toegepast en al bij vele bedrijven de kern van de bedrijfsvoering vormt, samen met modules als Warehouse voor Multivers etc.

Nordic ID

Op het gebied van Barcodescanning hebben we diverse standaard toepassingen. Hierbij hebben we hele goede ervaringen met de koppeling van apparatuur van Nordic ID en maken we veel gebruik van de PiccoLink RF601.

Sublieme ontvangst

Barcodes scannen met slechts 1 zend-ontvanger per 1000 – 2500 m2 magazijn, met een perfect bereik, ook in de diepvriescel of in het palletmagazijn. Wie wil dat niet ? Als we u nu ook nog eens vertellen dat een dergelijke zend-ontvanger ook geen beveilingsproblemen kent op uw netwerk, dan wilt u allang geen WiFi meer.

Onverwoestbare scanners

Wat dacht u van vederlichte scanners, zonder software, met slechts 2 oplaadbare penlight batterijen (waarmee u 40 uur kunt werken), en die u ook nog eens kunt laten vallen zonder problemen ? Uiteraard kunnen ze beslist ook tegen wat vocht, en werken ze ook nog bij 20 graden onder nul.

Meer dan 10 jaar ervaring

Vanaf ongeveer 2002 werkt de Vlicomp software ‘Barcodescanning voor Multivers’ op inmiddels tientallen locaties in Nederland en België, dus ook beslist ergens bij u in de buurt. In al deze jaren hebben we uitgebreid bewezen dat iedereen binnen 5 minuten snapt hoe het werkt, en er daarna met groot plezier mee aan de slag gaat.

barcodescanning

Meer dan 30 functies

Naast de standaard functies als inventariseren, voorraad overboeken, orderpicking, goederenontvangst etc. kent de software talrijke modules die het leven van een ondernemer een stuk aangenamer maken. Deze software is bedoelt om in combinatie met de NordicID hardware (waarvan er inmiddels meer dan 70.000 zijn verkocht) uw kosten te reduceren. We durven zelfs te beweren dat uw investering meestal in minder dan een jaar is terugverdiend, we hebben zelfs voorbeelden waar dit slechts 2 maanden was.

Meerdere locaties

Scannen vanuit verschillende locaties, soms 30 km uit elkaar, naar 1 of meer Multivers administraties, we kunnen het u zo laten zien.

Vervoersdocumenten

Werkt u met vervoersdocumenten zoals de overbekende OVAL of CMR documenten, ze worden automatisch geprint na uw verzamel opdracht in Barcodescanning voor Multivers. Elk verschillend document uiteraard uit de printerlade van uw keuze, in de door u gewenste aantallen. Afhankelijk van het gekozen afleveradres krijgt u het juiste document uit de printer.

Meerdere BV’s

Meerdere BV’s halen hun artikelen uit 1 magazijn BV. De orders worden per BV aangemaakt in Multivers en via onze applicatie omgezet in een order voor de magazijn BV. Na het orderpick proces krijgt de vragende BV netjes zijn goederenontvangst geboekt. Orderpicking klaar, administratie klaar.

orderpicking

Leveringen buitenland

Met Barcodescanning voor Multivers voorzien we in binnenlandse en buitenlandse (Intrastat) leveringen met de nodige vervoersdocumenten (CMR/OVAL), met de nodige communicatie tussen uw eventuele binnen en buitenlandse vestigingen. Natuurlijk kunt u de verzend en vervoersdocumenten opnieuw printen mocht dit mislukken en wordt er netjes elke keer gevraagd hoeveel colli en hoeveel pallets u voor de betreffende zending gebruikt. Uw vervoerder tenslotte, kan op de vrachtbrief invullen hoeveel pallets hij retour meeneemt, zodat ook de emballage administratie weer klopt.

Meerdere verpakkingen

U kent het beslist. Soms past uw verzending niet in 1 doos maar heeft u er meerdere nodig. Met de module voor verzendbonnen krijgt u per verpakking een document met de inhoud van de doos. Zo kan uw klant veel makkelijker controleren of uw verzending klopt.

Serienummers

Niets is zo lastig dan alle serienummers steeds weer te moeten noteren. Met de module serienummers worden deze aan de order gekoppeld in Multivers en kan er ook nog een ‘einde garantie’ datum worden gevuld op basis van uw ingestelde garantietermijn. In WareHouse Management voor Multivers kunt u binnen enkele ogenblikken dit serienummer, ook na jaren, nog terugvinden.

Tenminste Houdbaar Tot

Voor houdbare producten bent u verplicht de houdbaarheidsdatum op de factuur te vermelden. Het komt uiteraard regelmatig voor dat u niet 1 maar meerdere THT data uitlevert. Geen punt, want met de module THT maakt u eventueel automatisch nieuwe opdrachtregels in Multivers aan terwijl u scant. U hebt zelfs de mogelijk om aan te geven dat de ene klant nog een houdbaarheid van 5 maanden eist, en de andere slechts 2 maanden. Terwijl u scant krijgt u dan te zien dat deze klant dit artikel weigert omdat het maar 1 maand meer houdbaar is.

Benieuwd naar de feiten, neem vrijblijvend contact met ons op. We laten het u graag zien.

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen…