Support
+31 (0)88 619 0031
Start TeamViewer

Over ons

Vlicomp B.V. levert software voor onder andere de certificering van hijs- en hefmiddelen, logistieke processen, Point-Of-Sale en vele maatwerk oplossingen. Met 25 jaar ervaring in verschillende branches kunnen we gericht inspelen op de behoeften van de klant. Samen met onze relaties bepalen wij de gewenste doelstellingen die moeten worden gehaald binnen een project. Met ons enthousiaste team bedienen wij vanuit Dordrecht onze relaties door heel Nederland.

Vlicomp is ook al vele jaren OEM partner van Software Gemak.  Daarnaast maken wij ook maatwerksoftware bereikbaar voor bedrijven. Dat vertaald zich meestal in een hele korte terugverdientijd. Samen met u kunnen we bekijken hoe we uw organisatie zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

Onze missie

Het is onze missie om orde op zaken te stellen bij onze relaties. Dit doen wij door het efficiënt en effectief inzetten van een mix van producten en diensten op het snijvlak van bedrijfsprocessen en bedrijfssoftware.

Onze aanpak kent 3 fases: Basis op orde – Orde op zaken – Zaken doen; waarbij wij u zoveel mogelijk willen ontlasten en ontzorgen zodat wij u in staat stellen succesvol zaken te doen.

Basis op orde

Onze filosofie bij het benaderen van bedrijfsautomatisering is dat deze gebaseerd moet zijn op een stevig fundament. Dit zien wij als de basis, en in onze beleving moet deze basis eerst op orde zijn voordat er verder gebouwd kan worden binnen de beoogde oplossing voor uw automatisering.

Orde op zaken

Wanneer de basis op orde is, kunnen wij overgaan om orde op zaken te brengen. We kunnen adviseren bij het stroomlijnen van automatiseringsprocessen en het beheren van specifieke technische applicaties, en waar nodig kunnen we er een stuk maatwerk bij maken om de efficiëntie te verhogen. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oplossing op elk gebied. Zodra u orde op zaken heeft zijn wij ervan overtuigd dat u klaar bent om zaken te doen.

Zaken doen

Terwijl u klaar bent om zaken te doen is het fijn te weten dat Vlicomp als partner naast u staat. Het geregeld monitoren en finetunen van uw automatiseringslandschap in relatie tot uw bedrijfsprocessen, dragen bij aan het verhogen van uw bedrijfsefficiency en optimalisatie van uw bedrijfsresultaat.

‘Met goede software kunt u uw bedrijfsproces beter stroomlijnen’

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen…